Legenden om Ugglornas Rike

Jag gillar barnfilm. 🙂 Speciellt välgjorda barnfilmer som “Happy Feet.”

Nu är samma gäng tillbaka med Legenden om Ugglornas Rike.  Jag får ett stort leende över hela ansiktet när jag ser trailern. Fast filmen ser jag nog på engelska.

Det är föresten fascinerande hur långt vi kommit med CGI. För bara några år sedan, t.ex. i Star Wars I, fick det mesta en plastartad yta. Det såg inte äkta ut. De här ugglorna känns mer verkliga än riktiga ugglor. 😉

Dela med dig:
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • MySpace
 • PDF
3 comments
 1. Vet du vad du borde göra, på tal om något annat? Dra ned på användandet av smilys. 😉

  (och sen gör jag det själv. Bara det att jag är allergisk mot dem i inlägg, men det kanske bara är jag. Tycker det de gör framkommer ändå. Och om det inte gör det, så gör det inte jättemycket. Texten mår i mina ögon bättre utan dem)
  NuYu skrev nyligen om..Vännerna och Mario Kart

 2. Ser riktigt bra ut – blir sugen på att se den på engång faktiskt.
  niklas (megastorm) skrev nyligen om..TÄVLING- Medal of Honor ps3

 3. Oh! Den där gillade jag!
  Karl skrev nyligen om..Psalm 21

Comments are closed.