«

»

Mar 12

Apocalyptica – Så här ska en mellanakt se ut!

Jag har i många år varit ett fan av apocalyptica, den finländska gruppen som spelar hårdrock med enbart cello och trummor. De är helt enkelt fantastiska, med grym tyngd och känsla.  Om ni undrar vad jag yrar om så klicka bara på videon nedan för att se en mellanakt de gjorde under ett idrottsevenemang i Finland. Mycket bättre än så här blir det inte.

Dela med dig:
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • MySpace
 • PDF

3 comments

 1. Ina

  Ååååh, Apocalyptica <3
  Hade inte sett just denna video innan, tack för den!
  Minns dock när de gjorde ett framträdande under Eurovision 2007. Bästa mellanakten Eurovision haft ;)
  Ina skrev nyligen om..Mitt-i-veckan-listan Vecka 10

 2. Oskar Källner

  Oj, spelade de på Eurovision? Det hade jag missat. Men så har jag heller inte ägnat hela melodifestivalsgrejen någon större uppmärksamhet de senate… 10 åren.

  Jag förstår att de måste ha rockat sockarna av hela evenemanget. :-)

 3. Oskar Källner

  Aahh.. hittade den. Dansarna är lite surrealistiska, men musiken är helt lysande, så klart.

Comments have been disabled.