En stad full av hemligheter i Minnesskrinet

Nu har Imperiets arvingar 4: Minnesskrinet släppts, och det är så fantastiskt roligt att se hur läsarna omedelbart tagit den till sitt hjärta.

Alices och Elias resa på rymdskeppet Stillheten fortsätter. De har anlänt till imperieplaneten Tenia och besättningen behöver pengar för att reparera skeppet. Av en släkting till Syndra får de i uppdrag att hämta ett stulet minnesskrin. Men uppdraget blir inte alls så lätt som Stillhetens besättning trott. Snart är de inblandade i en kamp på liv och död, där hela imperiets framtid står på spel.

Minnesskrinet är en berättelse om hemligheter. Boken innehåller visserligen sjungande trädgårdar, enorma fester, galna kulter, återuppväckta monster och rasande flygracing bland skyskraporna, men den handlar även om det som ligger fördolt, och deras omvälvande konsekvenser. Jag ville skriva en historia där barnen kastas in i en värld full av intriger och konspirationer, där de måste välja vem de kan lita på. Och när de väljer fel, hur de finner styrka hos varandra.