Välkommen till min nya blogg

Välkommen till Munins Skärvor! 🙂

Så har även jag börjat använda WordPress. Det var en del jobb men nu fungerar det hur bra som helst. Efter att ha klickat runt lite bland alla funktioner så förstår jag varför WordPress är världens mest spridda bloggsystem. Det är helt enkelt imponerande!

Jag började blogga lite smått för ett år sedan. Då min domän ligger hos one.com, så använde jag deras egna bloggsystem och skapade Om denna och andra världar. One.coms system är enkelt, men ganska buggigt och inte speciellt modifierbart. Dessutom blev bilderna nästan alltid suddiga och kommentarsfälten såg riktigt sunkiga ut. Så det var dags att byta.

Inför det nya bloggbyggandet ville jag importera mina gamla inlägg. Jag sökte runt, men hittade ingen funktion för det hos one.com. Till slut frågade jag supporten och fick till svar att det helt enkelt inte går. Uruselt!  Nu har jag importerat de senaste tio inläggen för hand. Resten får vara. De får väl ligga kvar som arkiv, som ännu en övergiven liten vrå av internet.

Bloggen kommer även i fortsättningen att handla om berättande i alla dess former: böcker, film, tv eller dataspel. Dessutom kommer jag då och då uppdatera hur det går med mitt lilla författarprojekt, en fantasyserie satt i det tidiga 1800-talets  Sverige.

Återigen, välkomna! 🙂

4 comments
  1. Tack så mycket! Det ser trevligt ut här!

  2. Ser riktigt bra ut. Smidigare än förut är det också.

  3. Härligt. Grattis till flytten till WP 🙂

  4. 🙂

    Det känns väldigt skönt att äntligen ha tagit tag i det. WP är verkligen överlägset på så många sätt.

Comments are closed.