Försläpp för Drakhornet! – Köp din egen kopia, till rabatterat pris!

Nu är boken ute. Vem som helst kan beställa den. För mig är det en dröm som blivit verklighet. Nästan lite surrealistiskt. Men otroligt skönt att äntligen ha kommit i mål.

Egentligen släpps Drakhornet först den 1:a april. Då anländer den i butiker och på alla internetbokhandlar. Men för de som inte orkar vänta (och som vill ha den till ett bättre pris) så säljer jag den just nu för bara 119kr via förlagshemsidan. Detta är en liten försläppskampanj. Priset kommer att gå upp den 1:a april, så passa på!

Drakhornet är första delen i en serie. Jag har de andra böckerna i huvudet. För några vet jag precis vad som kommer att hända. Andra är lite suddigare. Men det är ju det som är det stora äventyret, att få upptäcka denna värld tillsammans med mina huvudkaraktärer. Och jag kunde inte ha bett om bättre sällskap att få utforska med, än Hanna och Erik.

Det kommer att bli en mycket intressant resa. Häng med från början du med. Köp en kopia av Drakhornet, dela äventyret.