Förbeställ novellsamlingen “Munins skärvor”

Under de senaste åren har det blivit en hel del noveller. Jag började egentligen skriva dem då jag på grund av tidsbrist hade svårt att skriva fulllängdsromaner. Men jag upptäckte snabbt hur oerhört roligt det är med novellkonsten. Och det har gått bra. Jag har vunnit två novelltävlingar och fått massor av fina recensioner.

Novellerna har publicerats i olika antologier eller släppts som e-böcker. Nu är det dags att för första gången samla dem i ett och samma verk. På papper!

Munins skärvor innehåller så väl skräck som science fiction. Men de är inte så väsenskilda som man kan tro, då jag nästan alltid har lite science fiction i min skräck och lite skräck i min science fiction.

Det är en samling berättelser som ämnar att underhålla, men också att störa och ställa frågor. Följ med mig på en resa genom märkliga verkligheter, eller mot en fjärran framtid.

Munins skärvor innehåller följande noveller:
Korpen
Pancasila
Byssan lull
Där staden dragit fram
Yulebocken
Det enda som betyder något
Hon som dömer
Mannerskiölds herrgård
Lucifers säd
Yi
Boken släpps den 30:e januari.

Beställ ett signerat exemplar!Just nu kan du få den till rabatterat förbeställningspris, bara 100kr för boken + 42kr i porto. (Porto för två ex är 49kr) Förbeställ genom att:

  • Använda kontaktformuläret ovan. Skriv att du vill beställa ett ex av Munins skärvor som meddelande. Glöm inte ange din adress.
  • Sätt in summan för böcker och porto på Bankgiro 708-4353. Den 29:e januari lägger jag din bok på brevlådan.
  • (Vill du beställa fler än 2 exemplar, så skriv det i kontaktformuläret, så kollar jag porto och mailar tillbaka.)

 

2 comments
  1. […] i fråga pryder baksidan av Oskar Källners kommande novellsamling ”Munins skärvor”. Jag återkommer givetvis med ordentliga intryck från boken när jag läst klart den men kan redan […]

  2. […] boken via Fafner förlag eller annan valfri bokhandlare som den här till exempel. Sprid […]

Comments are closed.