Intervjuades i Farfarsparadoxen

Farfarsparadoxen är en podcast jag lyssnat på i nästan två år. De tar upp härligt nördiga ämnen som tidsresor, apokalypsen, tv-serier, superhjältar och zombier. Roligt nog har de vid två tidigare tillfällen diskuterat noveller jag skrivit. Först ut var Vägen till stjärnorna i deras avsnitt om postapokalypsen. Sedan hade de en novellcirkel runt min SF-novell Yi.

Nu har Farfarsparadoxen gått in i ett nytt skede. Det läggs större fokus på författarintervjuer och litteratur. När Munins skärvor kom ut så blev jag tillfrågad om jag ville vara med, och självklart ville jag det. Och jag hade oerhört trevligt. Det resulterade i ett långt samtal om allt från Star Wars till Jules Verne. Vi diskuterar även genusfrågor, svensk fantastik, hur minnet egentligen fungerar och vad vi hoppas av framtiden. Du kan lyssna på intervjun här.