Min nya novellsamling Disekvilibrium

Idag släpps min nya novellsamling Disekvilibrium. Titeln kommer av det faktum att en berättelse nästan alltid börjar i ekvilibrium, stabilitet och lugn, men något sker som kastar den in i dess motsats, disekvilibrium, ett tillstånd av kaos. För det är när allt har kastats över ända som berättelsen och dess karaktärer framträder och får skärpa. Samlingen består av sju noveller som sträcker sig mot en avlägsen framtid och skär genom parallella dimensioner. Har även fått en blurb, vänligt nog av E.P. Uggla.

”Som blixtnedslag ur en möjlig framtid. Det är mörkt, vackert och omtumlande tankeväckande.”
– E. P. Uggla

Noveller som ingår:
– Mama Sema
– Sten mot sten
– Casus belli
– Vägen till stjärnorna
– Järn-Hans
– Den ovana känslan av verklighet
– Dödens ängel