Drakhornet får nytt omslag och släpps som ljudbok

I många år nu har folk varit på mig att jag borde fixa ett annat omslag till Drakhornet, ett som matchar bättre med den stil jag senare valde med Skogens hjärta. Nu är det gjort! Signerat den alltid lika talangfulle Andreas Raninger.

Och inte bara det, utan nu finns också Drakhornet som ljudbok! Finns från och med idag på Storytel, men kommer inom några dagar i alla andra kanaler också.

Den nya pappersboken kommer till våren. Texten för dessa nya versioner har genomgått en lätt revidering. Jag har fixat de värsta missarna, ordnat meningsflödet här och var, men annars låtit den vara i mycket samma som när den först publicerades 2011. När jag arbetade med texten kunde jag se att jag som tur är har utvecklats under dessa år, samtidigt har originalet ett driv och en berättarglädje som jag inte ville råka förstöra. Det är jag skyldig mitt aningen yngre själv.