Testar Podradio med Lucidity

Tänkte testa lite podradioteknik.

Inte så att jag ska dra igång någon Podradio just nu, men det är kul att veta vilka möjligheter som finns med WordPress.

Nedan kan ni lyssna till den en lite läskig version av den förtjusande vaggsången Byssan Lull. (Jag brukar sjunga den för vår lilla bebis.) Sången användes intressant nog av LucasArts i deras spel Lucidity. Lyssna och njut.

2 comments
  1. säg till om du drar igång nått =) skulle vara kul att kunna få vara med på ett hörn isf =)

  2. Hehe.. Absolut. 🙂 Men som sagt planerar jag inte något just nu. Vill bara försöka mig på tekniken.

    Dock verkar denna plugin inte helt klockren. Har problem med RSS feeden. Pluginen verkar inte ha genererat en korrekt podcast sida. Det är ju nästan det viktigaste. Annars går det inte att smidigt lägga till en feed i iTunes (eller vilket podcast program man nu använder.)

    Ska experimentera mera. 🙂

Comments are closed.