Rapport från Eurocon – uppvärming med pubafton!

Så har det börjat! Eurocon, den Europeiska science fiction kongressen, som detta år är förlagd till Stockholm! Fantastiskt roligt! Eurocon har funnits sedan 1971, men aldrig tidigare varit förlagd till Sverige. Det är en suverän chans att träffa andra i Sverige och internationellt som är intresserade av science fiction och fantasy som genrer. Jag har sett fram mot det här i över ett halvår.

Egentligen börjar det först på fredag. Men kongressen har redan smygstartad. De som var villiga samlades under torsdagen till en pubkväll på Morts Café på Sveavägen. Här är en liten rapport.

1 comment
  1. Jag var också där. Det var trevligt. Jag har varit på en del coner förr och denna var väl en av de större. Min rapport här:

    http://lennart-svensson.blogspot.com/2011/06/eurocon-2011-jag-var-dar_29.html

Comments are closed.