Andra delen av Farfarsparadoxens Batmanspecial

Så är andra delen av Farfarsparadoxens Batmanspecial släppt. Medverkande är jag och Andreas Ljungström. Det tog ett litet tag, men den som väntar på något gott …

I detta avsnitt går vi in på de riktigt brutala serienumren. Hur vi som barn läste A Death in the Family, där Jokern slår ihjäl Robin med en kofot! Om The Killing Joke där Jokern skjuter en försvarslös Barbara Gordon så svårt att hon blir förlamad, och om Batmans reaktion och ansvar i all denna död.

Vi har också läst uppföljaren till Frank Millers The Dark Knight Returns, så fint kallad The Dark Knight Strikes Again (Eller DK2 helt kort). Slutligen dyker vi lite djupare i Arkham-spelen och funderar på om det kanske inte är där, i spelens värld, som de bästa representationerna av Batmanuniversumets karaktärer ändå finns.

Du kan lyssna via iTunes och direkt från Farfarsparadoxens hemsida.