Förbeställ signerat ex av Stormvinge

Igår skrev jag om att Stormvinge anlänt från tryckeriet. Det blev en enorm respons och e-mail och Facebook-PM rasade in. Det var massor med folk som ville förbeställa boken. Det är ju fruktansvärt roligt, och jag kan knappt bli gladare. Så här kommer den utlovade beställnings- och betalinfon:

Böckerna kostar 150kr/st. Att skicka en bok kostar 42kr i porto. För att skicka två eller tre böcker så används postens gröna M-påsar som kostar 49kr/st.

Räkna ut summan för antalet böcker samt porto och sätt in på bankgiro 708-4353, tillhörande Fafner förlag. Ange ditt namn som meddelande. Sedan behöver jag lite info. Om du har kontakt med mig via Facebook så skicka ett PM. Du kan även med fördel använda detta formulär. Huvudsaken är att jag får veta:

– Vad du har betalat för. (Antalet böcker.)
– Namn på den du vill att jag ska dedicera boken/böckerna till.
– Din postadress.

Så fort jag får ett PM eller ett formulär så sätter jag upp dig på förbeställningslistan, och inväntar betalningen. Om en vecka ungefär kommer jag att posta alla förbeställningsordrar så att ni får böckerna innan helgen den 13:e juni. På så sätt har ni boken i handen samtidigt som releasefesten på Andra Världar i Ljungby, och flera dagar innan den släpps på Adlibris/Bokus etc.

2 comments
  1. Det verkar inte som om det finns något fält för Stormvinge i formuläret på webbplatsen…

  2. Nu bör det fungera.

Comments are closed.