Jag ställer ut med Drakhornet på bokmässan!

Något väldigt roligt har hänt. Jag har vunnit en tävling hos HOI (House of Independents) vilket gör att jag får ställa ut min bok Drakhornet i deras monter på bokmässan. Jag kommer själv att vara där fredagen den 23:e och lördagen den 24:e då jag också kommer att delta i några seminarier.

Det här är så klart otroligt kul! Jag har aldrig ens varit på bokmässan förut och hade inte tänkt åka i år heller. Och nu ska jag ställa ut! Helt galet! 🙂

Läs mer i den kompletta artikeln på debutantbloggen.

5 comments
 1. fan vad roligt att höra =)
  normalniklas skrev nyligen om..Megazine presenterar stolt: Mattias Jönsson

 2. Tack! 🙂

 3. Grattis! Verkligen jätteroligt!
  Frances skrev nyligen om..Till försvar av Femshep

 4. Härligt! Kommer jag och hälsar på 😀

 5. @Frances: Tack! 🙂

  @ackreman: Då syns vi där! 😀

Comments are closed.