Köp mina böcker på SF-bokhandeln

Igår var jag nere med en kartong böcker till Science Fiction Bokhandeln i Gamla stan. De som känner mig vet att jag alltid har haft en förkärlek för den butiken. En trevlig sak är att de gärna är beredda att satsa lite på nya svenska SF&F-författare, något som nästan inga andra boklådor i Sverige gör.

Jag var nere i våras med en kartong böcker, och nu var det dags igen. Det känns jättekul att de går åt! Visserligen är antalet jag säljer över nätet vida överlägset, men det spelar ingen roll. Det är alltid lika kul att se sina böcker stå där på butikshyllan. Så dra gärna ner till SF-bokhandeln, och stötta en skön butik genom att köpa något.

Gärna en av mina böcker. 😉

Sedan är det ju svårt att gå in i den butiken utan att komma ut med något också. Så det fick bli “Fire upon the deep” av Vernor Vinge. Den vann en Hugo 1993, och då han nyligen släppte en uppföljare, “Children of the sky” som prisats i flera av de amerikanska författar-podcasts jag brukar lyssna på, så ville jag skaffa mig en kopia och läsa berättelsen från början.