Battlestar Galactica Blood and Chrome

Nu är alla delar av nya Battlestar Galactica Blood and Chrome ute. Detta är ju en intressant studie i ny marknadsföringsteknik där serien läggs ut i delar under loppet av några veckor på youtube.

Vad ska man säga då? Helt klart godkänt. Stundtals riktigt bra. Några pinsamma ögonblick. Inte i närheten av originalserien så klart, men det kan man inte begära. Den har ju inte haft någon tid att utvecklas.

Snarare skulle man väl kanske jämföra den med originalseriens pilot som kom 2003 och då tycker jag att den står sig bra. Nu får vi bara hoppas att någon plockar upp den och gör en riktig serie av den också.

För att se alla avsnitt av Blood and Chrome, klicka här.

2 comments
  1. Och med “originalserien” så antar jag att du inte menar original-originalserien från 1978? 🙂

    Omdömet Godkänt gör att det får bli en titt på den vid tillfälle. Tack för tipset!

  2. Hahaha… 😉 Nej jag syftar inte på original-original. I sådana fall skulle jag ge Blood n Chrome skyhöga betyg i jämförelse.

    Missförstå mig rätt. Jag älskade den gamla 1979 serien som liten. Den hade helt klart sin charm. Men de nya spelar i en annan liga.

Comments are closed.