Vandra genom skogen med en atombomb på ryggen

För några veckor sedan spelade jag in en video åt Mix Förlag angående min novell Yi. Nu är videon redigerad och upplagd på youtube. Jag berättar något om vad Yi handlar om, hur jag kom på idén och mina tankar om Science Fiction i allmänhet.Du kan läsa Yi genom att köpa den som epub från t.ex. Adlibris och Bokus. Du kan även tanka ner appen “Dötid Science Fiction” via AppStore till din iEnhet eller genom att klicka här. Apparna finns tyvärr ännu inte till Android.

1 comment
  1. […] Bland de första novellerna som är tillgängliga i science fiction-appen finns Johan Frick (of Göteborgsbutiken fame) med sin Port Michèle samt Karin Tidbeck med Jag har lagt min sjukdom på dig (också känd som Sorgebocken för trogna läsare av Karins blogg och facebook) och Jagannath (titelnovellen i hennes novellsamling, fast den här gången på svenska). Bland de andra novellerna hittar man några utvalda ur SF-bokhandeln och MIX novelltävling som till exempel Oskar Källners Yi. […]

Comments are closed.