Angry Birds Space (minirecension)

Jag har aldrig varit någon stor älskare av Angry Birds-franchset. Jag tycker att originalen är ganska tråkiga då det känns som att det handlar mer om tur än taktik. Men med Angry Birds Space, och introduktionen av gravitationsbrunnar och en massa andra små spännande detaljer, så kunde jag plötsligt känna att det faktiskt inte bara var slump, utan berodde helt på mina beslut. Och det är så jag vill spela. Det kan hända att det är samma sak med de gamla spelen, men att jag aldrig upptäckte det. Oavsett kommer det fram bättre i de Space.

Angry Birds Space också en fantastisk polerad produkt. Allt från grafik, till design, till musik är av högsta möjliga kvalitet. Kopplingen till NASA är en rolig bonus. Jag hoppas att det ger den gamla haltande rymdorganisationen lite extra stöd och PR. I vilket fall som helst. Grymt kul spel! Rekommenderas!