Ratchet ‘n Clank – Tools of Destruction (minirecension)

Jag är en stor fan av Ratchet & Clank-spelen från PS2an. Så när jag väl skaffade en PS3a så var de nya R&C-spelen några av de första jag ville testa. Och jag blev inte besviken. Tools of Destruction är nog det bästa spelet som skapats i serien. Grafik och design är fantastisk. Världen är lika galen som förut och de sköna science fiction miljöerna ser verkligen bländande ut i HD.

Dessutom har de lyckats skapa en riktigt intressant och medryckande berättelse. Karaktärerna levereras med ett röstskådespeleri som är helt perfekt (engelska versionen alltså, inte den svenska.) Humorn är spot-on, vapnen är galna och helt grymma, bossarna episka.. osv.

Ratchet ‘n Clank – Tools of Destruction är helt enkelt ett fantastiskt spel. Har ni inte kört det så testa. Rekommenderas starkt!