Signerat mitt andra Bonnierkontrakt

Då har jag signerat mitt andra Bonnierkontrakt. Det känns så klart mycket roligt. Det hela gäller en rejäl science fiction-novell som kommer att ges ut på Mix Förlag någon gång i juni.

Mitt första kontrakt med Bonnierförlagen signerades förra året då jag vann hederspris i SF-bokhandelns och Mix Förlags stora science fiction-novelltävling. Det var spännande, då det var över fyra hundra bidrag, och min novell “Yi”  var en av de fyra som blev publicerade. Därför känns det roligt att få ytterligare en novell publicerad, inte som del av en tävling utan som ett helt vanligt urval ur manushögen.

Jag hoppas att även mina romaner ska bli plockade ur manushögen i framtiden. Samtidigt vet jag hur oerhört svårt det är, och därför är det skönt att även förfoga över sitt eget förlag. Vad som än händer så kommer mitt material att nå ut till sina läsare. På så sätt lever jag i den bästa av världar. Men jag har ändå två Bonnierkontrakt under bältet nu. Förhoppningsvis höjer det sannolikheten för framtida nya kontrakt, oavsett om det är romaner eller noveller.