Idag släpps Kärlek i maskinernas tid.

Idag släpps den nya erotiska/romantiska science fiction antologin Kärlek i maskinernas tid. Personligen deltar jag i samlingen med novellen Lucifers säd, om två människor som är de enda vakna ombord på ett väldigt rymdskepp på väg mellan stjärnorna. Roligt nog har det redan kommit ett antal recensioner, och flera av dem nämner speciellt Lucifers säd. Dessa är de två senaste.

”Alltså, Oskar, du och jag måste vara på samma våglängd på nåt sätt, för du lyckas alltid med det där lilla extra som i min värld får en novell att gå från ”bra” till ”wow”. Lucifers säd, som avslutar hela samlingen, är inget undantag. Jag tänker inte säga nåt mer om den (läs själva får ni se!), men jag tycker att den har allt som man kan begära av en berättelse om kärlek, sex och rymdskepp.”
– Officern på Fantastisk Fiktion

”Ofta är det någon skön twist eller smart slutkläm som gör att man drar till med ett snett leende för sig själv. Som i briljanta ”Lucifers säd” av Oskar Källner där en snäll tekniker på ett gigantiskt rymdskepp tar hand om en kvinna vars kryokammare slutat att fungera …”
– Jonas Bengtsson på Barrikaden