Intervjuad i Biblioteket i fokus

Idag publiceras majnumret av Biblioteket i fokus. Det är en tidning med en total upplaga på 55000 ex som skickas ut till en majoritet av Sveriges bibliotek. I samband med släppet av Munins skärvor blev jag tillfrågad om jag ville ställa upp för en intervju. Det ville jag självklart!

Här är nu hela intervjun. Du kan antingen plocka på dig ett pappersnummer på närmsta bibliotek, eller du kan läsa hel tidningen online som PDF. Läser du PDFen finns min intervju på s26-27. Läser du från mobil eller föredrar bloggformatet, så är det lättast att läsa intervju direkt på deras hemsida.

Men läs gärna hela tidningen om du har möjlighet. Bland annat innehåller den en riktigt intressant artikel om rysk postapokalyptisk litteratur på s16-19, samt en intervju med den ryska författaren Nick Perumov på s20-21.

 

1 comment
  1. Hej! Trevlig och inspirerande intervju. Tack för tips om artikel om ryska dystoiska berättelser och författare.

Comments are closed.