Idag släpps Stormvinge

Detta är en stor dag. Idag släpps min fjärde bok: Stormvinge. Det som började som en tokig idé, att göra om Walter Farleys Svarta hingsten till en SF med flygande hästar, har blivit verklighet. Roligt nog har boken, så här på sin releasedag, också fått sina två första recensioner :

“Stormvinge, är väldigt spännande och actionfylld. Det blir aldrig tomgång då nya element dyker upp hela tiden och språket flyger fram lika lätt som de bevingade hästarna … Källners värld är smart uppbyggd med tekniska prylar och ett välfungerande biologiskt system, men det kanske viktigaste är att karaktärerna känns äkta …”

Jonas Bengtsson på Barrikaden

“En säregen och unik twist på en klassisk berättelse och som fungerar klockrent … Jag beundrar Källner som vågar gå utanför boxen och skapa något helt eget, något unikt och mycket speciellt … Nu tar Källner istället den klassiska hästboken och mixar den med sitt egna signum och resultatet blir så fantastiskt bra! … tävlingsflygningar som är så halsbrytande actionfyllda att jag sitter med andan i halsen och en skyhög puls! Jag njuter ifrån första sidan till den sista och de sista sidorna har jag rent av tårar i ögonen. Stormvinge är en vacker berättelse om mod, vänskap, familjeband, lojaliteter och styrka. Allt skildrat med ett rättframt språk som vibrerar av liv och detaljer. En helt igenom fantastisk bok!”

Helen Bruhno på Midnattsord

Två så fina recensioner gör mig självklart fantastiskt glad. Känns inte som att boken kunde få en mycket bättre start.

Min stora förhoppning är att Stormvinge ska få spridning och väcka barn och ungdomars läshunger, precis som Svarta hingsten en gång i tiden väckte min. För det finns något i läsningen som jag tror är unikt. Även om jag älskar tv och film så är jag vid läsning en medkreatör. Bilderna jag ser när jag läser är något som jag själv skapar i mitt inre.

På så sätt är en berättelse aldrig enbart författarens. Den blir till i mötet mellan författare och läsare, där man tillsammans skapar en värld utifrån texten. Jag hoppas att Stormvinge ska ge många sådana möten.

Det går bra att köpa signerade exemplar direkt från förlaget. Boken finns även på Adlibris, Bokus och alla andra internetbokhandlar. (I skrivandets ögonblick står det fortfarande “Ej utgiven, Bevaka.” hos internethandlarna. Men de bör uppdatera sina databaser inom ett dygn, och då kommer det att gå att köpa.

3 comments
 1. Hej!
  Jag köpte ett superfint signerat exemplar av dig på bokmässan Andra Världar i helgen. Blev supernyfiken efter ett inlägg på fb och boken var den ända förbestämda när jag åkte på mässan. Nu är den slut, och jag blev absolut inte besviken! Superhärlig bok med full fart! Tack för mycket trevlig läsning!
  Mvh Elina

 2. Hej.

  Vad roligt att du tyckte om Stormvinge. Glad att den levde upp till dina förväntningar. 🙂 Tack för att du tog dig tiden att komma hit och kommentera. Det är alltid fantastiskt roligt att få återkoppling från sina läsare.

  Ha det bra.
  mvh /Oskar

 3. […] Bild lånad från Munins skärvor […]

Comments are closed.