Ska signera Stormvinge på ICA på lördag

Lördagen den 29:e aug kl 11-15.00 ska jag signera Stormvinge på ICA Kvantum i Knivsta. Det är fjärde gången nu, som jag får möjligheten att komma dit. Butiken har dessutom varit schysta nog att låta mig och min bok få ta plats i deras reklam i det lokala KnivstaNytt.

Det har varit väldigt roligt de tidigare gångerna, speciellt senast då jag fick äran att stå tillsammans med ett helt gäng Knivstaförfattare. Men denna gång blir det jag allena, någonstans mellan bananerna och brödet.

Det fungerar väldigt bra att signera i en dagligvarubutik. Till skillnad från när man står på t.ex. en bokmässa (som är grymt roligt det med) så är man den enda författaren i lokalen, vilket gör att man ofta får ha intressanta konversationer med folk. Om du bor nära Knivsta så kom gärna förbi och säg hej!