Stormvinge får fin recension av BTJ


Stormvinge har fått en recension av Bibliotekstjänst (BTJ.) Det är en mycket viktig recension då BTJ-häftet skickas ut till alla Sveriges bibliotek, och en god recension betyder förhoppningsvis också en hel del försäljning till biblioteken. Detta i sin tur innebär förhoppningsvis att massor av barn och ungdomar kan sätta händerna i Stormvinge, vilket var precis mitt syfte när jag skrev den.

Roligt nog var recensionen väldigt positiv. Man får enligt BTJs regler inte citera hela recensionen. Men här kommer ett litet stycke:

“Det är inte ofta jag öppnar en hästbok som jag inte kan lägga ner den förrän den är färdigläst. Stormvinge är en sådan bok. I boken blandas hästboksgenren med fantasy på ett strålande sätt.”
– Kerstin Hagstrand-Velicu på Bibliotekstjänst

Känns otroligt bra.

2 comments
  1. Ser mycket fram emot att läsa denna! Vill dock påpeka att BTJ-häftet inte alls “skickas ut” till alla bibliotek, utan att det är något biblioteken, om de vill, beställer och betalar (ganska dyrt) för. Men stor betydelse har häftet absolut fortfarande för många biblioteks inköp.

  2. Där ser man. Jag trodde att BTJ tjänade sina pengar på sålda böcker och att BTJ-häftet var en service till kunderna. Men de tar alltså även betalt för själva recensionerna. Alltid lär man sig något nytt. Tack.

    Roligt att du ser fram mot Stormvinge. Jag hoppas att boken kommer att uppfylla förväntningarna. 🙂

Comments are closed.