Har vunnit första pris i Club Cosmos novelltävling!

Blev precis informerad om att jag har vunnit första pris i Club Cosmos novelltävling 2018! Jag skrev ihop en liten men galen historia om en dimensionsresare som vaknar upp väldigt, väldigt långt hemifrån. Grymt kul att juryn tyckte om den!

Juryn skriver så här i sin motivering:

“Den ovana känslan av verklighet av Oskar Källner. Vad gör en fältarbetare för Dimensionsverket som vaknar upp i en okänd dimension av att bli slickad i ansiktet av en myrslok och bara ögonblick senare får syn på en tarantella stor som en häst? Detta blir en historia som snabbt fångar läsaren och får med mycket innehåll utan att för den sakens skull kännas jäktad.”

Det är bara att tacka och bocka. Novellen som sådan planerar jag ska komma med i nästa novellsamling från Fafner förlag.