Årets spel 2010 enligt spelbloggosfären

Tillsammans med ett antal andra bloggar har jag blivit inbjuden att medverka i ”Årets Spel 2010.” Under ledning av Spel-Malmer (som kom med idén och organiserat det hela) så kommer vi varje dag i december fram till jul att publicera våra egna GOTY favoriter. (GOTY = Game of the Year.)

Jag kommer själv inte att kunna vara med i precis alla kategorier. T.ex. har jag inte spelat ett enda bilspel i år. (Av den enkla orsaken att jag helt enkelt inte gillar bilspel.) Men jag kommer att ha inlägg om: Årets överraskning, trend, kontrovers, innovation, rollfigur, story, musik, äventyr, shooter och mycket mer…

Det kommer att bli väldigt kul att se vad de andra skriver och jämföra sina spelupplevelser. Så välkommen tillbaka i december. Då blir det full rulle. 🙂

2 comments
  1. Ja jösses, det här blir skoj. Ser fram emot att se vad du kokat ihop.

  2. Dito. Jag såg att du också ska vara med.
    Blir kul det här.

Comments are closed.