Jacks rockiga resa

Tänkte bara tipsa om en bok som en vän till mig skrivit. Hon heter Theres Stephansdotter Björk och boken heter Jacks rockiga resa. Det är en barnbok med hårdrockstema som riktar sig mot 6-9 åringar. Det är kanske inte riktigt min åldersgrupp, men det är ju många med mig som växte upp på 80-talet och fick världens bästa musik, hårdrocken, i livsblodet. Detta är ju ett utmärkt sätt att föra hårdrockens ädla musikkultur vidare till nästa generation. 😉

Jag hittade ett smakprov på nätet. Kunde inte hjälpa att älska den inledande meningen.
– Oh nej, nu har Ozzy har tagit en fladdermus igen.
Alla ni gamla hårdrockare vet precis vad det syftar på. För er andra som saknar hårdrockande allmänbildning (skäms på er) så lägger jag in en video längst ner som förklarar det hela.
Av någon orsak verkar provläsningen inte fungera i Internet Explorer. Kolla på den med Firefox eller Chrome.

Och så videon: