Gästbloggar på Kontrast 2012

Igår gästbloggade jag på Kontrast 2012s hemsida.

Vad är Kontrast 2012 kanske du undrar? Jo det är årets nationella sf-kongress. Kontrast är tre dagar då man kan träffa andra människor som är intresserade av science fiction och fantasy. Man kan gå på intressanta föredrag, paneldiskussioner, eller helt enkelt hänga i baren och diskutera den senaste Iain M Banks-boken. Kontrast är helt enkelt årets viktigaste evenemang för alla sf- och fantasyintresserade. Det kommer att vara på hotel Gillet den 5-7 oktober. Jag tänker komma dit! Om du har det minsta intresse för SF och Fantasy så borde du också göra det. 😉

 

Men åter till min gästblogg. Den handlade om en glömd gammal svensk SF-skatt som väntar på att bli upptäckt av nya läsare. Jag talar om Rymdväktaren/Nyaga-duologin av Peter Nilson. Två helt fantastiska böcker som du som äkta SF-älskare helt enkelt inte får missa. Och det bästa av allt är att det är på svenska!

Läs gästinlägget här.