Lite omgjort på bloggen

Bilden har inget att göra med texten nedan. Valde den bara för att jag tycker om den.

Under den senaste tiden har jag gjort om lite på bloggen. Menysystemet är förändrat och jag hoppas att det blir enklare att navigera nu mellan olika intresseområden. Dessutom har jag lagt till mer information om mina böcker, samt börjat skapa guider för hur man lyssna till Drakhornet som ljudbok.

Tidigare har jag nämligen bara publicerat länkarna till min egen feed eller till iTunes. Det är ju smidigt för de som är van vid podradio och vet hur det fungerar. Men för den som inte brukar lyssna på podradio, men som har en iPhone el dyl, och som vill lyssna, så kan det vara svårt att veta var man ska börja.

Jag har än så länge gjort guider till iPhones/iPad samt iTunes/iPod. Men jag skulle också jättegärna vilja göra guider för Android. Problemet är bara att jag inte har någon Android telefon. Men vi får se om jag inte kan låna en och fixa det, tids nog.

Annars är det jättekul att hinna skriva lite på bloggen igen. Det var allt för länge sedan sist.