Drakhornet nu som gratis ebok på iPhone och Android

Hej.

Förra året publicerades Drakhornet och Skogens hjärta. Böckerna möttes av stor entusiasm och fina recensioner, vilket kändes fantastiskt roligt.

Nu kommer de båda som e-böcker, till iPhone/iPad och Android!
Detta firar vi med att låta Drakhornet vara helt GRATIS under en begränsad tid. Så passa på om du har en iPhone/iPad eller Android och tanka ner den nu! Och berätta för dina kompisar!

Använder du Android så tanka ner läsappen “Moon+ Reader” och sök på Drakhornet.

Har du en iPhone så finns det en enkel guide här.

Förresten. Om du har en blogg, och skriver en recension på Drakhornet, så fixar jag en kupongkod så du också kan tanka ner Skogens hjärta helt gratis. Skicka bara ett mail till kupong [at] fafnerforlag punkt se där du inkluderar länken till recensionen, så skickar jag koden

Ha de gott!
mvh /Oskar Källner

4 comments
  1. […] är Oskar Källner som så givmilt låter oss läsare gratis ladda ner “Drakhornet”, den första delen i fantasyserien Nornornas vävnad. Gå till Oskar och kolla! Jag har i alla fall […]

  2. Härligt. Jag harbara läst eböcker i kindleformat och i bluefire tidigare. Det ser riktigt bra ut med Ibooks. Ska bli roligt att läsa, tack.

  3. Jag har läst ett antal böcker nu på min iPad och iPhone, och jag måste säga att jag verkligen gillar iBooks som läsare.

    En riktigt skön funktion (som säkert finns på andra läsare också, men iBooks gör den bra) är nattläsningsläget, då bakgrunden blir svart och texten svagt vit-röd. Perfekt för att ligga och läsa på kvällen i ett nedsläckt sovrum.

    I vilket fall önskar jag dig trevlig läsning med Drakhornet. 🙂

  4. […] smakebit kommer den här veckan från en bok jag snubblade över här ute på internettet. Det är ”Drakhornet” av Oskar Källner som har varit min bussbok ett bra tag nu, dels för att den faktiskt är ganska […]

Comments are closed.